Wonen in een echte Disney-wereld? Het kan binnenkort!

Karen Luiken-09 april 2024 om 12:25

Diehard fan van Disney? Let dan even goed op. Vanaf nu heb je een doel om voor te sparen. Disney is bezig met het bouwen van een gemeenschap met 2.000 huizen in een Californische woestijnstad genaamd Rancho Mirage.

Het paradijs gaat Cotino heten en biedt superfans een plek waar ze hun stoutste dromen waar kunnen maken. Disney omschrijft het volgens The Guardian als een unieke kans om in een Disney-film te leven ‘waar alles om jou draait’.

Cotino krijgt een clubhuis dat geïnspireerd is op het futuristische huis uit ‘Incredibles 2’, waar buren elkaar kunnen ontmoeten voor diners, familiedagen, kunstlessen en allerlei andere activiteiten. Daaromheen worden 2.000 huizen gebouwd die voor niet minder dan een miljoen dollar verkocht worden. Verder komen er ook een stadscentrum, straatmarkt en een prachtig Avatar-blauw meer.

Huis kopen in Cotino? Dan zal je dus diep in je buidel moeten tasten. Het goedkoopste huis – een eengezinswoning – kost meer dan een miljoen dollar en daarbovenop betaal je ook nog eens 20.000 dollar per persoon voor een lidmaatschap bij Cotino’s buurtclub en 10.000 euro voor andere kosten.

'Nonkels'-marathon deze maand op groot scherm in Kinepolis

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 09:44

Onze favoriete 'Nonkels' zijn op dit moment te zien op Play4 en op Streamz. Door het grote succes van de serie organiseert Kinepolis nu ook een marathon waarbij je het volledige tweede seizoen kunt herbeleven (of voor de eerste keer bekijken!) in aanwezigheid van de cast.

In dit tweede seizoen van 'Nonkels' volgt Innocent een integratiecursus bij Anke en valt hij als een blok voor medecursiste Safa. ‘Echtgenoot’ Pol doet er alles aan om hun schijnhuwelijk in stand te houden, terwijl Carine ontdekt dat Luc geld bespaart voor een nieuwe flight simulator. Ondertussen wil Delphine dat Willy zich meer engageert in hun huwelijk en zet daarvoor onverwachte middelen in.

Op Play4 is de laatste aflevering op 30 mei te zien, maar op zondag 19 mei kan je terecht in Kinepolis Oostende voor 'Nonkels: de marathon'. Daar kun je de laatste twee afleveringen al eerder zien, het volledige seizoen herbeleven op groot scherm en genieten van een hapje en een drankje. Jelle De Beule, Rik Verheye, Isabelle Van Hecke, Wim Willaert en de rest van de cast zal ook aanwezig zijn. Tickets en meer info vind je hier.

Fan van Tagmansion? Ga net als hen naar The Island!

Chelsy Vanlerberghe-06 mei 2024 om 15:45

Ook helemaal in de feestvibe na het kijken van het nieuwe seizoen van 'Tagmansion'? We got you! Wist je dat jij en je vriendenbende op reis kunnen gaan naar de exacte locatie waar het zesde seizoen van 'Tagmansion' is opgenomen?

Van 7 tot 14 september wordt het eiland Pag in Kroatië omgetoverd tot een feestparadijs. Denk aan zon, zee, strand, en natuurlijk, zalige beats. Met topartiesten zoals Nina Black, Tola OG en Regi is sfeer verzekerd en kan jij de herinneringen van je leven maken, net als Maxim, Vince, Ellen en de rest van de bende.

The Island heeft nog veel meer chachi ervaringen te bieden. “Ik heb me zo goed geamuseerd op The Island,” vertelt Gilles “buiten het goed weer en de leuke feestjes waren er fucking nice activiteiten. Het is echt een aanrader.” Van poolparty’s tot een discotheek op het water, elke dag staan er nieuwe avonturen op je te wachten. Met toegang tot de legendarische Noa Beach Club, kan je blijven feesten tot in de vroege uurtjes. Het is ook de ultieme plek om nieuwe mensen te leren kennen. “Daarnaast zijn er superveel activiteiten om te doen, zoals waterskiën, bananenboot, boat parties en zoveel meer,” blikt Lara terug op het avontuur.

“Het was echt een zieke week voor mij,” gaat Maxim verder. Je kan net als hem in een huisje met zwembad verblijven. The Island biedt accommodaties voor elk gezelschap, of je nu met vrienden, familie of solo reist. De mini-villa’s met privézwembaden bieden een perfecte plek voor jou om te ontspannen en te feesten in stijl. Meer informatie vind je hier.

Mis deze kans niet om de zomer af te sluiten met een knal. TAGMAG en The Island Festival 2024 wachten op jou! Schrijf je nu in via deze link.

Ontdek meer