Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Dwergvinvis spoelt aan in Oostende

Joyce Vander Auwera-13 mei 2024 om 09:22

Vanmorgen omstreeks 9 uur werd een dwergvinvis, van 3 meter lang en 300 kilogram zwaar, ontdekt op het strand van Oostende door een wandelaar. Die informeerde onmiddellijk het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ).

De hoofdredder ter plaatse bevestigde de vondst. Het zeezoogdier, mogelijk nog een jong dier van minder dan een jaar oud, werd afgezet vanwege veiligheidsredenen. Marinebioloog Jan Haelters vermoedt dat het dier wellicht zijn moeder verloor en niet meer zelfstandig kon overleven. Het diertje wordt vandaag naar Gent vervoerd voor een autopsie om de doodsoorzaak vast te stellen. Dwergvinvissen spoelen zelden aan aan de Belgische kust.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:14

Meteen na het afronden van ‘De Mol’ wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen. En daarvoor wordt gezocht naar nieuwe kandidaten! Denk jij net zo’n goede saboteur te zijn als Senne? Of het spel net zo briljant te kunnen spelen als winnaar Bernard? Dan is dit je kans om je in te schrijven.

Net zoals voorgaande jaren reist ‘De Mol’ ook dit keer weer af naar een onbekende locatie voor een nieuw seizoen van het programma. Welke locatie dat is en wanneer de opnames plaats zullen vinden, is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er een kans bestaat dat jíj daar onderdeel van uit zal maken. GoPlay zoekt namelijk naar nieuwe kandidaten en iedereen mag zich inschrijven.

Hoe dat inschrijven werkt? Simpel: je gaat naar deze website, vult een vragenlijst in en neemt een kort introductiefilmpje op. Zorg ervoor dat je opvalt, want naast jou zijn er nog duizenden andere mensen die de kans zullen wagen!

Ontdek meer