Billie Eilish groot fan van masturberen

Karen Luiken-25 april 2024 om 08:36

We zouden allemaal meer moeten masturberen. Dat vindt Billie Eilish, die in een interview met Rolling Stone een boekje open heeft gedaan over haar intieme leven onder de lakens.

Seks en masturbatie zijn voor Billie een manier om te ontspannen tijdens haar hectische schema. Ze zegt dat masturbatie een ‘groot deel van haar leven is’ en dat het haar ‘enorm kan helpen’. “Mensen zouden meer moeten masturberen. Als iemand die extreem veel lichaamsproblemen heeft gehad, kan ik het niet genoeg benadrukken", aldus de artiest.

Billie geeft als tip mee om het voor de spiegel te doen. “Het zorgt er bij mij voor dat ik een rauwe, diepe verbinding met mezelf en mijn lichaam heb. Ik voel een liefde voor mijn lichaam die ik nog nooit gevoeld heb.”

Als de zangeres de mogelijkheid krijgt, praat ze over seks. Ze doet het ’t liefst zo vaak en veel mogelijk. Want, beweert Billie: “Mijn ervaring als vrouw is dat er op een vreemde manier naar seks wordt gekeken. Mensen vinden het ongemakkelijk om over te praten en raken in de war als vrouwen dat wel doen. Het lijkt te worden afgekeurd als erover gepraat wordt, maar dat zou moeten veranderen.”

Joost Klein werd tweede in halve finale

Karen Luiken-12 mei 2024 om 06:35

Joost Klein had het ver kunnen schoppen in de finale van het Eurovisiesongfestival. De artiest, die gisteren gediskwalificeerd werd, is donderdag tweede geworden in de halve finale. Dat heeft EBU vandaag bekendgemaakt.

Nederland kreeg in de tweede halve finale van donderdag maar liefst 182 punten in het totaal. Vier landen gaven Joost Klein het hoogste aantal punten van 12. Genoeg voor de tweede plek. Israël eindigde op de eerste plek met 194 punten.

Op welke plek Joost Klein in de finale geëindigd zou zijn, zullen we nooit definitief weten. De artiest werd gekwalificeerd vanwege een aanklacht voor bedreiging van een tv-medewerker. Zwitserland heeft het liedjesfestijn gewonnen. Kroatië eindigde op de tweede plek.

Zwitserland wint Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-12 mei 2024 om 06:15

Zwitserland heeft de 68ste editie van het Eurovisiesongfestival gewonnen. De artiest Nemo wist met het liedje ‘The Code’ de meeste punten te pakken.

Nemo is de eerste non-binaire artiest ooit die het songfestival wint. Voor Zwitserland in het algemeen is het de derde winst in de geschiedenis.

Op de tweede plek is topfavoriet Kroatië geëindigd. Oekraïne werd derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Deze editie van het liedjesfestijn was er een met een zwaarbeladen randje. Ten eerste omdat de Nederlandse inzending Joost Klein vlak voor de finale te horen kreeg dat hij gediskwalificeerd was vanwege een klacht van een tv-medewerking over bedreiging. Ook was er sprake van protesten vanwege de deelname van Israël en was er extra beveiliging.

Ontdek meer