Dit is de winnaar van 'The Voice'

Karen Luiken-27 april 2024 om 07:09

Het is gedaan, de strijd is gestreden. Vrijdagavond namen de finalisten van ‘The Voice’ het tegen elkaar op en daar kon natuurlijk maar één winnaar uit komen. De gelukkige? Christophe!

De 43-jarige Christophe uit Roeselare, uit het team van Laura, wist de meeste stemmen voor zich te winnen. Hij versloeg met zijn verpletterende optredens de drie andere finalisten Kobe, Lucas en Laurens. Christophe wint 25.000 euro en mag een eigen single opnemen.

“Onwaarschijnlijk zot hoe dit kan gebeuren! Ik versa het nog altijd niet, maar fantastisch tof”, aldus de winnaar. “From the bottom of my heart, dankuwel! Met die 25.000 euro ga ik zeker iets met muziek doen, dat is zeker.”

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'De Mol'

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:14

Meteen na het afronden van ‘De Mol’ wordt er alweer gewerkt aan een nieuw seizoen. En daarvoor wordt gezocht naar nieuwe kandidaten! Denk jij net zo’n goede saboteur te zijn als Senne? Of het spel net zo briljant te kunnen spelen als winnaar Bernard? Dan is dit je kans om je in te schrijven.

Net zoals voorgaande jaren reist ‘De Mol’ ook dit keer weer af naar een onbekende locatie voor een nieuw seizoen van het programma. Welke locatie dat is en wanneer de opnames plaats zullen vinden, is nog niet bekend. Maar we weten wel dat er een kans bestaat dat jíj daar onderdeel van uit zal maken. GoPlay zoekt namelijk naar nieuwe kandidaten en iedereen mag zich inschrijven.

Hoe dat inschrijven werkt? Simpel: je gaat naar deze website, vult een vragenlijst in en neemt een kort introductiefilmpje op. Zorg ervoor dat je opvalt, want naast jou zijn er nog duizenden andere mensen die de kans zullen wagen!

MTV reikt dit jaar geen Movie & TV Awards uit

Karen Luiken-13 mei 2024 om 07:08- Foto:

Reuters

De MTV Movie & TV Awards worden dit jaar niet uitgereikt. MTV laat volgens Billboard weten dat de show op pauze wordt gezet en pas in 2025 terugkeert met een nieuw bedacht format.

De uitreiking van de awards was van 1992 tot 2019 een jaarlijks terugkerend onderdeel, maar in de afgelopen jaren is de show meerdere keren geskipt. In 2020 werden de prijzen niet uitgereikt vanwege corona. In de twee jaar daarna vond de show wel plaats, maar in 2023 weer niet; toen vanwege de grote schrijvers- en acteursstaking in Hollywood. Een precieze reden voor de annulering van dit jaar is er niet.

Een andere show die MTV afgelopen jaar besloot te schrappen, is de uitreiking van de Europe Music Awards. Die zou op 5 november plaatsvinden, maar werd gecanceld vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas. De prijswinnaars werden online nog wel bekendgemaakt.

Ontdek meer