Dit trucje kan je seksleven een boost geven

Chelsy Vanlerberghe-08 mei 2024 om 08:48

Last van een laag libido? Dat is heel normaal en komt vaak voor, maar het kan heel vervelend zijn. Boeken kunnen je seksdrive een boost geven.

En oké, het introduceren van boeken in de slaapkamer klinkt niet bepaald sexy, maar verrassend genoeg kunnen ze je libido stimuleren. Seks- en relatietherapeut Aleks Trkuljia legt uit aan The New York Post dat erotische literatuur of zelfhulpboeken kunnen helpen je seksleven een boost te geven.

Een studie uit 2016 toonde aan dat het lezen van seksuele zelfhulpboeken en erotica enorme voordelen heeft, waaronder een toename van seksueel verlangen, opwinding, het vermogen om een orgasme te bereiken, algemene seksuele tevredenheid, en zelfs het verminderen van seksgerelateerde pijn. Hoera voor de wetenschap! Erotische literatuur heeft trouwens de tand des tijds doorstaan als een manier om seksueel verlangen aan te wakkeren. Zoals Trkuljia het zegt, "het maakt mensen al millennia lang geil." Het oudste voorbeeld is een erotisch monoloog gericht aan een oude Sumerische koning, daterend van rond 2037 voor Christus. Als het goed genoeg is voor een koning, dan kan het jou ook wel helpen, nee?

Zelfhulpboeken zijn natuurlijk minder opwindend, maar geeft je meer inzicht geeft in je eigen seksualiteit en die van je partner. Dat helpt op zijn beurt dan weer om meer te kunnen genieten tussen de lakens.

Trkuljia raadt boeken als 'Come as You Are', 'The Ethical Slut' en 'Mating in Captivity' aan. Voor erotische literatuur kan je op GoodReads of TikTok zoeken naar: 'smut', 'romantasy' of 'erotica'.

Dus, waar wacht je nog op? Snel naar de boekenwinkel!

Blake Lively schittert in trailer voor 'It Ends With Us'

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 13:21

De eerste trailer voor de langverwachte verfilming van het populaire boek 'It Ends With Us' is eindelijk uit en hij stelt niet teleur. Voor de fans van het boek belooft de film een even aangrijpende ervaring te worden als het bronmateriaal zelf. De trailer geeft ons een eerste glimps in de emotionele reis die hoofdpersonage Lily Bloom doormaakt.

In deze verfilming van Colleen Hoover's bestseller uit 2016, kruipt Lively in de huid van Lily Bloom, een vrouw die haar eigen bedrijf begint in Boston. Tegenover haar staat Justin Baldoni, die niet alleen regisseert maar ook de rol van de charmante neurochirurg Ryle Kincaid vertolkt.

Na een toevallige ontmoeting met Ryle raakt Lily verwikkeld in een intense relatie. Maar al snel begint ze trekjes van Ryle te zien die haar herinneren aan haar traumatische jeugd en aan de relatie van haar ouders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’. Zij zal de rol van Lily op zich nemen. Justin Baldoni, die je kent als Rafael uit Jane The Virgin, neemt de rol van haar love interest Ryle op zich. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Hinge gaat 'ghosten' bestrijden met nieuwe functie

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 12:36

Ghostbusters! De populaire datingapp Hinge is een nieuwe update aan het testen waarbij ze 'ghosting' willen tegengaan. De 'jouw beurt limiteren'-functie zal singles helpen om onbeantwoorde berichten te beperken.

Als je te veel matches hebt waar je niet op reageert, moet je nu ofwel antwoorden of het gesprek afsluiten voordat je met iemand anders een match kan maken.

De baas van Hinge zegt dat te veel gesprekken hebben en niet reageren ervoor zorgt dat singles in een soort 'dating burn-out' terechtkomen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door Hinge-onderzoekers, blijkt dat als je snel reageert, je meer kans hebt op een date. Dus als je binnen 24 uur reageert, is de kans op een date 72% hoger. Bijna de helft (44%) van de Hinge-daters gaf een gebrek als respons aan als een van de belangrijkste problemen die hun datingleven belemmerden. Daarom test de app nu een limiet aan het aantal 'Your Turn'-berichten dat een dater kan hebben.

Ontdek meer